Comentaris a: Moltes gràcies! http://teslabs.com/meteotek08/2009/03/31/moltes-gracies/ Sonda meteorològica dels tecnòlegs de l'IES Bisbal Thu, 19 Sep 2013 17:50:57 +0200 http://wordpress.org/?v=2.8.4 hourly 1 Per: Weatherballoons.net http://teslabs.com/meteotek08/2009/03/31/moltes-gracies/comment-page-1/#comment-241 Weatherballoons.net Thu, 19 Sep 2013 17:50:57 +0000 http://teslabs.com/meteotek08/?p=40#comment-241 Hello! Your pictures and process are amazing! I am the owner of www.weatherballoons.net, an online store devoted to making this wonderful hobby more affordable! I would love to feature your story on my blog! Please e-mail me if you're interested! Thanks, Drew, Owner www.weatherballoons.net Hello! Your pictures and process are amazing! I am the owner of http://www.weatherballoons.net, an online store devoted to making this wonderful hobby more affordable! I would love to feature your story on my blog! Please e-mail me if you’re interested!

Thanks,
Drew, Owner
http://www.weatherballoons.net

]]>
Per: Xavi http://teslabs.com/meteotek08/2009/03/31/moltes-gracies/comment-page-1/#comment-150 Xavi Mon, 20 Jul 2009 09:12:41 +0000 http://teslabs.com/meteotek08/?p=40#comment-150 Hola. Vos volia donar l'enhorabona. És una passada que una al·lots hagin pogut fer tot això. Realment és fantàstic. Fa pensar que ara per ara tot és possible i que la tecnologia "espacial" està a l'abast de tothom amb un poc de ganes i doblers. La veritat és que ara que es compleixen els 40 anys de l'arribada de l'home a la Lluna, això fa pensar que potser d'aquí poc no necessitarem d'Agències Espacials Governamentals amb milions i milions d'euros i que per pocs euros podem llançar el nostre coet a la Lluna. Vos animeu ara amb la Lluna ;-) Ara en serio, podríeu publicar un llibre sobre aquesta gesta. Crec que hi hauria mercat, sobretot si ho publicau sota una llicència lliure (estic pensat en una CC). Podríeu començar almenys a escriure l'esboç aquí [github.org] i així la gent veuria els canvis que faríeu. Moltes felicitats i enhorabona, Xavi PS: De les Illes (Balears). Sí, aquí també ha arribat la notícia ;-) PPS: D'aquí poc publicaré una notícia al meu blog. Hola. Vos volia donar l’enhorabona. És una passada que una al·lots hagin pogut fer tot això. Realment és fantàstic. Fa pensar que ara per ara tot és possible i que la tecnologia “espacial” està a l’abast de tothom amb un poc de ganes i doblers. La veritat és que ara que es compleixen els 40 anys de l’arribada de l’home a la Lluna, això fa pensar que potser d’aquí poc no necessitarem d’Agències Espacials Governamentals amb milions i milions d’euros i que per pocs euros podem llançar el nostre coet a la Lluna. Vos animeu ara amb la Lluna ;-)

Ara en serio, podríeu publicar un llibre sobre aquesta gesta. Crec que hi hauria mercat, sobretot si ho publicau sota una llicència lliure (estic pensat en una CC). Podríeu començar almenys a escriure l’esboç aquí [github.org] i així la gent veuria els canvis que faríeu.

Moltes felicitats i enhorabona,
Xavi

PS: De les Illes (Balears). Sí, aquí també ha arribat la notícia ;-)
PPS: D’aquí poc publicaré una notícia al meu blog.

]]>
Per: zind http://teslabs.com/meteotek08/2009/03/31/moltes-gracies/comment-page-1/#comment-144 zind Thu, 02 Apr 2009 22:39:07 +0000 http://teslabs.com/meteotek08/?p=40#comment-144 La mes gran i sincera enhorabona de part de tots els integrants del Comando Tibidabo, un grup de meteobojos repartits per tot Catalunya. Collonut el treball que heu realitzat nois ! La mes gran i sincera enhorabona de part de tots els integrants del Comando Tibidabo, un grup de meteobojos repartits per tot Catalunya.
Collonut el treball que heu realitzat nois !

]]>