Arxiu per a juny 2009


Publicació de documents i fi del projecte

As we have many visits from a lot of countries that could have difficulties to understand this page, we can offer a little solution that can help you: Google Translate. Translate quality is not guaranteed but it can help you! However, we encourage you to visit Flickr Photo Album, photo translation is not needed yet :)

Ya que hay muchas visitas de otros países que pueden tener dificultades en entender esta página, les podemos ofrecer una pequeña solución: Google Translate. La calidad de la traducción no está asegurada pero puede ayudarles! Aún así, les recomendamos visitar nuestro álbum de Flickr, las fotos aún no requieren traducción :)

Primerament ens hauríem de disculpar pel retard de la publicació dels documents, vam dir que es faria a l’abril i som al mes de juny, però el cert és que degut al ressò que va tenir el projecte i als nostres estudis universitaris no vam poder fer-ho abans. El cas és que es va redactar una memòria de caire divulgatiu feta majoritàriament per en Sergi amb l’ajut d’en Gerard, on s’explica tot el procés seguit i el material utilitzat sense entrar en aspectes massa tècnics. S’ha decidit publicar el document en dos idiomes: català i castellà, permetent així que un major nombre de persones pugui comprendre millor aquest projecte. També es publica el codi que va fer funcionar la sonda Meteotek08, sota llicència GPL per aquelles persones interessades en treure’n alguna cosa.

Enllaç document en català
Enlace del documento en español
Codi de la sonda Meteotek08
- Llicència dels documents: Creative Commons (”BY”)
- Llicència del codi: GPLv3

En cas de trobar qualsevol error, o bé voler fer un suggeriment, feu-nos arribar un correu electrònic.
Dit això, donem per tancat aquest projecte, que segurament cap de nosaltres oblidarà mai, ja que en ell hem après i viscut coses que mai ens hauríem imaginat.

Att. Equip Meteotek08