Publicació de documents i fi del projecte

As we have many visits from a lot of countries that could have difficulties to understand this page, we can offer a little solution that can help you: Google Translate. Translate quality is not guaranteed but it can help you! However, we encourage you to visit Flickr Photo Album, photo translation is not needed yet :)

Ya que hay muchas visitas de otros países que pueden tener dificultades en entender esta página, les podemos ofrecer una pequeña solución: Google Translate. La calidad de la traducción no está asegurada pero puede ayudarles! Aún así, les recomendamos visitar nuestro álbum de Flickr, las fotos aún no requieren traducción :)

Primerament ens hauríem de disculpar pel retard de la publicació dels documents, vam dir que es faria a l’abril i som al mes de juny, però el cert és que degut al ressò que va tenir el projecte i als nostres estudis universitaris no vam poder fer-ho abans. El cas és que es va redactar una memòria de caire divulgatiu feta majoritàriament per en Sergi amb l’ajut d’en Gerard, on s’explica tot el procés seguit i el material utilitzat sense entrar en aspectes massa tècnics. S’ha decidit publicar el document en dos idiomes: català i castellà, permetent així que un major nombre de persones pugui comprendre millor aquest projecte. També es publica el codi que va fer funcionar la sonda Meteotek08, sota llicència GPL per aquelles persones interessades en treure’n alguna cosa.

Enllaç document en català
Enlace del documento en español
Codi de la sonda Meteotek08
- Llicència dels documents: Creative Commons (”BY”)
- Llicència del codi: GPLv3

En cas de trobar qualsevol error, o bé voler fer un suggeriment, feu-nos arribar un correu electrònic.
Dit això, donem per tancat aquest projecte, que segurament cap de nosaltres oblidarà mai, ja que en ell hem après i viscut coses que mai ens hauríem imaginat.

Att. Equip Meteotek08


5 Comentaris per l'entrada “Publicació de documents i fi del projecte”

Autor: Alber

Hola. Felicitats pel projecte i tot el ressò que ha tingut. Sou realment inspiradors!
Tan sols volia avisar-vos que no hi ha pas cap enllaç cap a la documentació, ni en el post, ni a la secció de documentació. Si ho poguéssiu arreglar us estaria agraït.

Salut.

Autor: edu

Felicitats pel vostre treball!

Només volia informar-vos que l’enllaç al codi està trencat :(

Autor: Sergio Reible

Los felicitamos al grupo METEOTEK08 !!!! Desde Asunción del Paraguay, Sudamerica. Estamos pensando un grupo de jóvenes repetir vuestra experiencia en ests lugares del otro lado de la tierra…
LOS MAS CORDIALES SALUDOS!!!!
Sergio Reible
Grupo TRICORNIO – Asuncion – Paraguay

Autor: Xavi

Versió 2.0

Potser pogueu aprofitar aquesta [http://bear.sbszoo.com/bear3-4/bear4.htm] experiència per la pròxima versió. Estaria bé fer el mateix amb vídeo i no només amb fotos.

Per cert, vos he anomenat al meu blog. Tot per divulgar la ciència espacial (de fet estratosfèrica ;-) ).

Xavi.

Autor: Niraed

Enhorabona!! Llegir coses com aquestes fan que qualsevol s’anime a investigar i probar el seu propi globus.
Quant estimarieu que va costar tot el material? En la meua clase volem fer el nostre propi començant desde 0 i ens agradaria tindre una idea de pressupost.

Publicar un comentari