Moltes gràcies!

Doncs sí, moltes gràcies a tots pel suport mostrat, per creure en nosaltres i sobretot per fer molt gran el projecte Meteotek08.

Hem d’afirmar que els integrants de l’equip encara estem sorpresos del ressò que ha tingut el nostre projecte, un projecte que va néixer com un repte en un taller de tecnologia a l’institut de La Bisbal d’Empordà i que a hores d’ara  ja ha rebut prop de 3.000.000 de visites i ha estat visitat desde 156 països d’arreu del món.

També volem donar les gràcies a tots aquells mitjans de comunicació que des del primer moment van creure en la rigorositat del projecte i ens van dedicar un espai, a més ens agradaria fer especial menció als membres del SMC que ens van donar suport durant la fase de desenvolupament del projecte i que ens han proporcionat alguns elements per fer proves. El mateix pels membres de UKHAS, que sempre van confiar en nosaltres i mai van dubtar en oferir-nos idees o documentació.

A tots us recordem que tant aviat com sigui possible publicarem l’anàlisi de les dades recollides per la sonda i que les podreu descarregar lliurement, tot i que potser es publicarà més tard ja que no vam preveure tot això.

A més us volem informar que el proper divendres 3 d’abril a les 22:00 hores, els integrants del projecte durem a terme una conferència a l’edifici “El Mundial” de la Bisbal d’Empordà on es podrà veure la sonda i s’explicarà el projecte des dels seus inicis amb nombrós material fotogràfic i vídeos inèdits de l’expedició.

A continuació es mostra el mapa de l’edifici, el pàrquing més proper així com el cartell d’anunci.


View Larger Map

Cartell d’anunci de la conferència sobre el projecte

Finalment, també us volem dir que hem editat un reportatge fotogràfic amb comentaris del projecte en forma de llibre. En un principi l’hem editat per nosaltres i també per alguns amics, però ja que l’editor permet posar-lo a domini public podeu demanar-ne una còpia clicant aquí.

Novament, gràcies per tot el vostre suport!
Att. Equip Meteotek08


3 Comentaris per l'entrada “Moltes gràcies!”

Autor: zind

La mes gran i sincera enhorabona de part de tots els integrants del Comando Tibidabo, un grup de meteobojos repartits per tot Catalunya.
Collonut el treball que heu realitzat nois !

Autor: Xavi

Hola. Vos volia donar l’enhorabona. És una passada que una al·lots hagin pogut fer tot això. Realment és fantàstic. Fa pensar que ara per ara tot és possible i que la tecnologia “espacial” està a l’abast de tothom amb un poc de ganes i doblers. La veritat és que ara que es compleixen els 40 anys de l’arribada de l’home a la Lluna, això fa pensar que potser d’aquí poc no necessitarem d’Agències Espacials Governamentals amb milions i milions d’euros i que per pocs euros podem llançar el nostre coet a la Lluna. Vos animeu ara amb la Lluna ;-)

Ara en serio, podríeu publicar un llibre sobre aquesta gesta. Crec que hi hauria mercat, sobretot si ho publicau sota una llicència lliure (estic pensat en una CC). Podríeu començar almenys a escriure l’esboç aquí [github.org] i així la gent veuria els canvis que faríeu.

Moltes felicitats i enhorabona,
Xavi

PS: De les Illes (Balears). Sí, aquí també ha arribat la notícia ;-)
PPS: D’aquí poc publicaré una notícia al meu blog.

Autor: Weatherballoons.net

Hello! Your pictures and process are amazing! I am the owner of http://www.weatherballoons.net, an online store devoted to making this wonderful hobby more affordable! I would love to feature your story on my blog! Please e-mail me if you’re interested!

Thanks,
Drew, Owner
http://www.weatherballoons.net

Publicar un comentari