Comença el projecte!

Després de tot un cap de setmana llarg de disseny finalment he acabat amb la pàgina web del projecte Meteotek08. A partir d’ara tindrem una pàgina web oficial on poder penjar totes les novetats, contingut, fotografies, etc. de manera ordenada. La pàgina funciona amb Wordpress i el tema que he creat és inspirat en el de phpBB.com. Si us agrada aquest tema el podreu trobar a la secció de Documents perquè el pugueu utilitzar en el vostre blog lliurement.

El més probable és que us pregunteu què és això del Meteotek08. A continuació es mostren contestades les preguntes més freqüents que us podeu fer:

- Què és el projecte “Meteotek08″?

Meteotek08 és un projecte amb l’objectiu de fabricar una sonda meteorològica i posteriorment llençar-la per tal d’obtenir algunes dades i també imatges. Finalment la sonda es recupera (o això s’intentarà!) per tal de recollir les fotografies i preparar-la per un altre llançament si cal.

- Qui són els autors d’aquest projecte?

El projecte Meteotek08 es troba format pels membres del crèdit de taller de 2n de batxillerat (IES Bisbal).

- Què es pretén fer amb aquest projecte?

L’objectiu principal és lògicament fabricar i llençar la sonda meteorològica amb èxit. Gràcies a això es pretén comprendre el funcionament en general dels components que la integren i els fonaments que la fan possible: el sistema de posicionament GPS, els microcontroladors, les comunicacions via ràdio, etc.
Un altre objectiu és fer un reportatge fotogràfic de tot el procés, tant de la construcció com del llançament.

- Què podré trobar en aquesta pàgina web?

En aquesta pàgina podreu trobar tots els documents didàctics que es vagin publicant, esquemes elèctrics, codi del programa, documentació variada, etc. Tot el contingut que sigui de creació pròpia es publicarà sota llicència GFDL 1.2 per tal que altres persones o grups puguin aprendre i realitzar aquest tipus de projectes utilitzant els nostres documents sense restriccions.

Espero que hagi aclarit prou bé totes les qüestions sobre el projecte Meteotek08 i també espero que molt aviat ja puguem publicar més contingut i anunciar avenços en el projecte :) !

Logotip Meteotek08


Publicar un comentari